Peminat-Peminat K-Pop Pasti “BUTTHURT” Mendengar 12 Ayat Ini!

Kontroversi konsert artis K-Pop, B1A4 di Malaysia tempoh hari masih belum reda. Sempena dengan itu, apa kata kita lihat 12 kenyataan dari orang ramai mengenai K-Pop yang asyik diulang berkali-kali. Peminat K-Pop jangan marah ya.

1. “Dia ni lelaki ke perempuan? Lelaki sejati kenalah tall, dark and handsome bukan pale, skinny and pretty.”

2. “Muka semua sama je aku tengok. Takde beza langsung.”

3. “Suara pun sama.”

4. “Artis-artis k-pop yang kau minat ni mesti tak kenal kau kan?”

5. “Alaa ni semua plastik je. Bukannya real pun. Tolonglah.”

6. “Kau bukan faham pun lagu-lagu diorang. Yang kau tahu ‘oppa’ dengan ‘saranghae’ je kan.”

7. “Jadi… diorang ni sama lah macam Chinese dengan Japanese kan?”

8. “Diorang Kristian dan bawak pengaruh negatif kepada remaja.”

9. “Peliknya pakaian diorang. Kau tengok Wonder Girls pakai Baju Kurung, jauh lagi cantik.”

10. “Kiranya band ni macam N’Sync lah kan tapi versi Korea.”

11. “Buat plastic surgery bagai, yang paling popular, paling kaya tetap PSY. Tak payah buat surgery pun.”

12. “Baik aku layan Nasyid, lagi berfaedah.”

Advertisements

Posted on February 5, 2015, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: