Pick Up Lines Lelaki Gersang Malaysia?

Sekarang ni memang banyak dah orang modify sana sini pickup lines untuk kononnya tarik perhatian awek lah. Iyelah, bak kata orang, kalau bagi lelaki handsome dengan lelaki yang ada sense of humour, perempuan pilih yang boleh berlawak dulu.

Ada pick up lines yang menjadi, ada yang kurang tapi asal apa yang boleh buat orang geli hati, kira dah ter”pick up” lah tu haha. Betul ke orang cakap bila guna pick up line ni,  senang nak start conversation dengan orang?
Haa ni antara contoh pickup lines kat Malaysia.

 

Advertisements

Posted on February 26, 2015, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: