KISAH CINTA TIGA SEGI AMIN ZARIF YANG MEMBUAT PEMBACA JADI BENGANG

Amin ialah seorang engineer. dia nak kahwin. Tapi dia dlm dilema kerana terpaksa pilih 1 drpd 3 org wanita yg dicintainya. siapa yg paling sempurna untuk jadi bakal isterinya.
Maka Amin pun buat satu strategi. dia beri setiap seorang wanita tersebut wang sbnyak,RM10,000 seorang & tengok apa yg mereka akan buat dgn duit tersebut.
Wanita pertama membuat total-makeover. Dia pergi ke salon kecantikan, set rambut, buat facial treatment. Kemudian pergi pula ke pusat perapian terperinci untuk mencantikkan lagi bodynya. Selebih nya dia belanjakan dgn membeli baju yg cantik2 & seksi2. Dia beritahu Amin yg dia berbuat demikian kerana dia cintakan Amin & sanggup.berhabis semata2 untuk kelihatan menarik di depan mata Amin. Amin sangat kagum & terharu.
Wanita kedua pergi shopping untuk membeli hadiah kepada Amin. Dia beli set golf club baru handphone baru, XBOX 360, laptop Macintosh terbaru & tak lupa juga suit2 Calvin Klein untuk Amin. Semasa dia memberi hadiah2 tersebut kpd Amin, wanita itu berkata kerana terlalu sayangkan Amin, dia sanggup belanjakan semua RM10,000 tu untuk Amin kerana terlalu sayang kan Amin. Amin kagum & terharu.
Wanita ketiga pula telah melaburkan separuh dari RM10,000 tu ke dlm stock market, selebihnya ke dlm ASB. Saham wanita mengena & wanita itu menerima wang berkali ganda dari RM10,000 itu.
Wanita itu kemudian pulangkan balik RM10,000 tersebut kpd Amin & laburkan wang yg selebihnya dlm joint account mereka berdua. Wanita itu beritahu Amin kerana dia terlalu cintakan Amin, dia mahu bina masa depan dgn melabur kan wang yg diberi ke jalan yg betul.
Dia mahu lihat mereka & anak2 mereka nanti hidup senang. Obviously, Amin sangat kagum & terharu. Amin memikirkan wanita yg mana satu harus dipilihnya di antara ketiga2 wanita itu.
Akhirnya, Amin mengahwini wanita yg kedua kerana nenennya paling besar antara ketiga2 mereka. Sekian terima kasih. Nenen mengatasi segalanya
Advertisements

Posted on March 12, 2015, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: